Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

Soppmånaden slut, träning och resultat.

Sådärja! Nu har jag gjort mina soppveckor och har idag börjat smyga in mat igen. Det känns helt underbart! Känslan av att tugga efter en månad på flytande föda är obeskrivlig. Himmelskt! Tänkte nu redovisa hur resultatet av min rivstart med Helfart/VLCD blev.

  •     Vecka 1: – 4 kg
  •     Vecka 2: – 2,5 kg
  •     Vecka 3: – 2,2 kg
  •     Vecka 4: – 2 kg

Jag har alltså gått ner totalt 10,7 kgfyra veckor. Det är jag väldigt nöjd med måste jag säga. På helfart kan man gå ner 1-4 kg / vecka. Nu när jag går in på halvfart får jag räkna med 0,2-1 kg / vecka så det blir en segare tid men samtidigt bra mycket trevligare också.

Easyline träning

Förutom själva soppätandet har jag försökt att promenera en hel del (minst en halvtimme per dag) samt börjat träna på gym. Kör easyline pass än så länge. Tycker den träningsformen passar perfekt när man är otränad och har taskig kondition. Det går ut på att man tränar i grupp med maskiner med lufttryck varvat med step-up övningar och liknande. Högt tempo och rejält pulshöjande! Kan verkligen rekommenderas till alla som är ovana vid styrketräning.

Leave Comment