Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

Positivt tänkande i höstmörkret

Det är svårt att skratta nu när höstmörkret slutit sig runt oss och sveper in allt i en kall och våt filt. Jag upplever ofta den här tiden på året som lite extra jobbig och att hålla näsan ovanför vattenytan kräver att det trampas rejält med vatten. MEN i år har det ändå gått relativt bra, det tål att sägas. När ångesten river själen med sina vassa klor hjälper det faktiskt att ge kroppen en omgång på löpbandet eller gymmet och sedan få belöningen i form av ett skönt endorfinrus. Vägning igår igen och den rackaren visade -0,8 kg. Det går hela tiden åt rätt håll trots att det blivit en del alkohol och skräpmat de senaste helgerna. Om det inte vore för att jag kört 4 pass i veckan hade jag nog gått upp nåt kg istället. Som sagt, det handlar om enkel matematik med inkomster och utgifter. Beteendet med att belöna sig (med dåligheter) sitter djupt inrotat i mig, speciellt när det är mörkt, kallt och trist i största allmänhet. Kommande veckorna ska jag försöka belöna mig lite mindre och dra ner lite på träningsivern har jag tänkt. Nära nu…och snart kommer tomten!

Leave Comment