Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

Ordningen är återställd!

Hej viktbloggen! För två veckor sedan rapporterade jag ju om min första dip sedan starten. Då hade jag gått ner 6 hg på två veckor och det kändes inte bra med tanke på att jag satsar helhjärtat på det här och vill nå min målvikt asap (helst igår). De två senaste veckorna har jag därför lagt i ännu en växel och försökt att köra hårdare på alla plan. Jag har tränat hårdare, bytt ut promenaderna helt och hållet mot jogging och ansträngt mig för att vara väldigt strikt med maten. Nåväl, igår när jag steppade upp på vågen visade den att jag gått ner 4,6 kg på 14 dagar! Det känns så förbannat bra och ett tydligt tecken på att jag är på rätt spår. Detta sporrar mig att fortsätta köra hårt på gymmet och snöra på löparskorna nån kväll i veckan. Tjoohoo!

På träffen igår pratade vi om GI-kost och skillnaden mellan snabba och långsamma kolhydrater osv. Alla i gänget har börjat äta nu efter sina sopp-perioder och det blev en hel del frågor runt det här med mat. Att gå på VLCD-soppor är jobbigt på ett sätt men väldigt enkelt på det viset att du vet precis vad du ska äta varje dag. Det är sen när vanlig mat ska in i bilden som det blir lite knixigt för många. Det gamla välbekanta sötsuget kan komma tillbaks för vissa och det tar ett tag att trimma in hur man ska äta för att slippa vara hungrig men ändå tappa vikt. Eftersom jag fick ett kvitto på att jag är på rätt spår så fortsätter jag på samma linje även de kommande två veckorna. Alla hinder finns i ditt inre och ingen annanstans!

Mitt träningschema under de senaste två veckorna har sett ut ungefär såhär:

  • Måndag: 30 minuter Easy Line
  • Tisdag: Jogging minst 30 minuter
  • Onsdag: 10 minuter löpband och styrketräning
  • Torsdag: Jogging minst 30 minuter
  • Fredag: 10 minuter löpband och styrketräning
  • Lördag: Vila
  • Söndag: Jogging minst 30 minuter

Leave Comment