Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

Från västfronten intet nytt

Två månader har nu gått på min viktresa och vid vägningen igår kom mitt första egentliga bakslag. På två veckor hade jag bara gått ner 6hg och det känns riktigt surt. Enligt riktlinjerna för Xtravaganzas halvfart ska ju viktminskningen ligga på 0,2-1 kg / vecka och att ligga i underkant av det trots träning och promenader känns INTE ok. Om nu underskott av kalorier är det som gör att man rasar i vikt så ska den här j**a äckliga kroppen som jag bor i få se på andra bullar nu! På heder och samvete lovar jag härmed att de kommande två veckorna ska bestå av hårdare träning och lägre kaloriintag. Om inte trenden bryts vid nästa vägning så går jag över på soppor och helfart igen. Har för övrigt mått otroligt bra de senaste två veckorna och det är väl det som märks på vågen antar jag, gäller att inte släppa garden :( Bara att kämpa på! Uppåt, framåt! (Framförallt nedåt i vikt!)

Leave Comment