Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

Att välja en avstickare

Ok! Det har varit träff igen och dags för avrapportering till viktbloggen. Den tvåveckorsperiod som gått har flutit på bra med träningen och kosten men jag har medvetet valt att göra ett par avstickare. Vid vägningen igår var resultatet att jag “bara” hade gått ner 0,5 kg sedan förra träffen. Missnöjd? Nej, faktiskt inte! Det är en väldig skillnad när man själv prioriterat att gå på fest och äta Pizza och dra några öl jämfört med att kämpa på hårt och ändå inte lyckas till 100% med det mål man satt upp. Om det var gott? Well..gissa tre gånger! Det var fantastiskt, underbart härligt att få slänga präktighetsministern i soptunnan en helg och bara gasa loss med godsaker. Nu blir det dock att återgå till den striktare vägen under kommande 14 dagar. Jag känner mig fast besluten om att komma i toppform och nå min målvikt så snabbt det bara går och jag kan säga att ljuset i tunneln är NÄRA nu (iaf viktmässigt).

Det var lite lustigt att höra att samtliga som var med på gårdagens träff hade valt att testa lite snabba kolhydrater på sistone ;) Livet kan ju inte bara vara en lek, det måste få vara en dans på rosor ibland också. När det gäller träningen kör jag på som tidigare med gym 3 ggr / vecka och löpning. Nu är det dock en decimeter snöslask ute vilket innebär att jag kommer få nöta mer på löpbandet istället för att jogga utomhus. Känns lite trist nu när man kommit igång med långpromenader och jogging men men, bor man i ett land som Sverige med detta ogästvänliga klimat, är det bara att tugga i sig.

Leave Comment