Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

90-sträcket brutet!

Jag började min viktresa för exakt 5 veckor sedan idag och igår var det vägning och Xtravaganza-träff igen. För 5 veckor sedan vägde jag 101 kg och igår visade vågen 89 kg! Jag har alltså tappat 12 kg på 5 veckor och jag känner mig både stolt och nöjd. Den senaste veckan har jag gått på “halvfart” vilket innebär att jag ska ligga ca 500 kalorier under det dagliga intag som jag egentligen behöver. Det är hur skönt som helst att kunna äta igen och när vågen dessutom visade att jag hade tappat 1,5 kg sedan förra veckan kändes det ännu bättre. Förutom att äta enligt GI-metoden och undvika socker (ingen pasta, potatis eller vitt bröd) har jag promenerat varje dag och kört ett par Easyline-pass samt vanlig träning på gym.

Känner mig i jättebra form mentalt och allt börjar gå lättare, jag är betydligt piggare och gladare jämfört med hur det var när min viktresa började. Nu gäller det bara att hålla i och inte släppa blicken från målet. Igår pratade vi mental träning på träffen och jag måste säga att polletten börjar falla på plats allt mer angående hur den biten är viktig för att lyckas. 12 down 9 to go!!!


Såhär ser det ut inför ett Easyline-pass på gym.

Leave Comment