Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/webbpsse/public_html/kaloriguide.se/wp-includes/plugin.php on line 580

6 veckor med Xtravaganza – rapport

Då var det dags för en liten rapport igen. Igår var det träff med Xtravaganza-gruppen och vägning. Jag hade gått ner ytterligare 2 kilo sedan förra veckan. Jag har ätit mat och kört “halvfart” i två veckor nu och det känns förbannat bra! Jag upplever att jag äter mycket och gott (men rätt) och fortsätter att tappa mycket varje vecka. Helt underbart. Träffarna har varit bra och det känns att de ger positiva känslor + att man får möjlighet att fråga om olika saker och diskutera i gruppen. Den mentala träningen kan ibland kännas lite “flummig” men jag försöker göra min läxa och den ger helt klart positiva känslor även den.

När det gäller motion, eller “rörelsegäldje” som det kallas inom Xtravaganza är det fortfarande två pass på gym i veckan och dagliga promenader på minst en halvtimme som gäller. Det händer att jag hoppar över vissa dagar men kompenserar istället detta med att ta längre promenader vissa gånger. Planerar att börja lägga till jogging också då detta tydligen ska vara betydligt mer effektivt jämfört med promenader. Det gäller att vara försiktig bara, vore trist att dra på sig nån skada nu.

Som det ser ut nu så har jag 5 kg i rent fett som ska bort innan jag har nått mitt viktmål. Det är då den verkliga utmaningen med jämnviktsträning börjar. Då gäller det att hitta en bra balans som gör att jag kan behålla vikten på längre sikt. Nu blir det ett längre uppehåll på två veckor innan det är dags att ställa sig på vågen igen. Växlar upp ett snäpp och kör på stenhårt mot att nå målet nu!

Leave Comment